Fólia

FóliaAz autóüveg fólia mind Önt, mind az autóját megóvják a nap káros hatásaitól. Az SL Llumar autó fóliák fejlesztésénél fő figyelmet kapott, hogy autója szépségének kiemelése mellett az Ön védelmét is szolgálják. Fóliáink kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt hogy tisztább, komfortosabb kilátást nyújtsanak.

 

Biztonsági fóliák léteznek autóra is. A biztonsági fólia az üveg belső felületére kerül felszerelésre, így egyben tartva a szilánkosra tört üveget , csökkentve a személyi sérülés veszélyét és távol tartja a tolvajokat. Az összes autó fólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva az ablakok mozgatása közbeni karcolódások elkerülése érdekében. Továbbá minden filmünk UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve autója belsejének kifakulás veszélyét vagy az UV által okozott bőrbetegségek kialakulását az üvegen keresztül.

Szeretné, ha autója kitűnne a tömegből? Mindegy, hogy vad vagy elegáns megjelenésre vágyik, a LLumar autófólia segít Önnek. Sőt, ha a LLumar autófólia terméket választja, nem csak autója megjelenése lesz olyan amit szeretne, de egy professzionális és tartós autófólia tulajdonosává is válik.
A különféle színű és sötétségű LLumar autófólia sorozatok választékával biztos lehet benne, hogy megtalálja az autójának és személyiségének legjobban megfelelő megoldást.Nyitvatartás:
Tel.:
Tel/Fax:
E-mail:
Készítette:
Innobrand Kft.